Sådan bliver du smidig på 10 minutter

Skarp (sen-)sommer form

Jeg begyndte at arbejde med Martin i foråret. Som mange af os andre ville Martin gerne stå lidt ekstra skarpt til sommer. Ikke fordi han på nogen måde var overvægtig. Langt fra. Men vi er vel alle lidt forfængelige. Desværre har livet det som bekendt med at spænde ben for vores gode intentioner og idéer. Der skete en masse ting på det personlige plan som gjorde det svært for Martin at holde sig 100% (kost-)planen. Men som med alt andet, så handler det om ikke at give op.

Kosten var (og er) afgørende

fullsizerender-2

Martin var alligevel opsat på at få skrællet det sidste af, og gøre det der skulle til. Træning har i længere tid været en fast del af Martins hverdag, stabilt og jævnligt så den del kørte sådan sent fint, på trods af lidt problemer med en skulder, som han selvfølgelig var nødt til at tage højde for. Selvom træning er vigtigt (især hvis man gerne vil bibeholde sin muskelmasse) så er det ikke det vigtigste element hvis man skal ned i fedtprocent. Især ikke når man i forvejen er aktiv og veltrænet. Derfor var det kosten vi satte fokus på. Martin spiste i forvejen sundt, så det var relativt små ændringer i sammensætning, justering af den samlede mængde og oprydning (læs; drop) af overflødige kalorier. Martin havde heldigvis både disciplin og vilje til at gøre hvad det krævede. Og det så virker det som regel. Så nu kom sommerformen… lidt sent måske – men f*ck det. Alle er glade, og så kan vi arbejde med at holde på formen fremover. ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bliver du smidig på 10 minutter